DJ TAHTOO JUHLAVÄEN JORAAMAAN!

Olento Orchestralin DJ -single ilmestyy vappuaattona!
Vapiskaa – vapun kotikaranteenidiskoihin on tulossa v i e r a s! Avatkaa ovi DJ:lle! 

DJ on Olento Orchestralin lyhyen historian pisin ja mutkikkain biisiprojekti, mikä ei onneksi kuulu lopputuloksessa (kai)! Biisin ilmestyminen on siis isojen bileiden paikka, joita kuitenkin sattuneesta syystä saadaan odottaa. Mutta ei se mitään! Jos ihmiset eivät tule DJ:n luokse, tulee DJ ihmisten luokse (vappuna)! 

DJ on Olento Orchestralin viides sinkku, jonka jälkeen yhtye pitää julkaisutauon – vain tuottaakseen maailmaan kokonaisen levyn verran kummallisen kaunista, tummankirkasta, erittäin suomenkielistä, varsin sykkivää ja ehdottomasti omia polkujaan koluavaa indiepoppia.

DJ-singlellä kuulemme myös Salla Hakkolan aka Salmun Deerin huimaa harpunsoittoa! Kappaleen äänitti ja miksasi Artlabin Ville Liukkonen.

DJ ilmestyy vappuaattona seuraavilla digialustoilla: Amazon, Anghami, Apple Music, MediaNet, Deezer, Instagram/Facebook, Google Play/YouTube, iHeartRadio, ClaroMusica, iTunes, KKBox, Napster, NetEase (beta), Pandora, Saavn, Spotify, Tidal, and TikTok/Resso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *