Uusi jäsen! A new member!

Bassi Vihreällä talolla ennen keikkaa. Kuva: Outi Vuoriranta

Bassi Mattsson sukelsi elokuussa 2021 Olento Orchestralin syviin vesiin ja nousi pintaan kahden keikan jälkeen enemmän kuin elossa, valmiina uusiin Olento-seikkailuihin! Hän tulee rikastuttamaan Olentojen soundimaailmaa kitaralla ja biittiarsenaalilla. “Mä oon aina ollut olento ja nyt mä oon löytänyt mun kanssaolennot” Bassi toteaa. Tervetuloa!

Samalla ovenavauksella joudumme luovuttamaan elämän kiireille pitkäaikaisen jäsenemme Pentti Luomakankaan, jonka huimat särökitarat ovat lennättäneet Olentoja ihmeellisiin paikkoihin. Onneksi Penan äänimaailmat taltioituvat tekeillä olevaan levyymme, ja toivottavasti saamme hänet joskus vielä vierailevaksi tähdeksemme keikoillemme. Onnea kaikkeen Pena!

Bassi joined Olento Orchestral in August 2021, welcome! Very happy to have this sparkling being with us now. Bassi will bring electric guitar sounds and beats to Olento´s sound world. Meanwhile life is calling our longterm member Pentti Luomakangas elsewhere, and we wish him the best of luck – we will miss you! Luckily Pena´s rough guitar sounds will stick to the upcoming record – and we hope to have him as a guest star in our gigs some day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *