Poimintoja levyarvosteluista

“Anatomia on mielenkiintoinen, toisinaan jopa haastavaksikin laskettava sekoitus rosoista soundia ja näennäisen pehmeitä pintoja. Sanat ovat voimallisia, kovia ja tarkoin punnittuja. Nuotit herättelevät ristiriitaisia tuntoja ja pitkäsoiton lopussa on aina hivenen kummallinen olo – runolaulu-folkpop siis puhuttelee.”

Mika Roth, desibeli.net, 29.8.2022

Anatomia poimii aiheensa ihmisten ristiriitaisuuksista, joissa levottomuus pyrkii pintaan. Vetoavat tulkinnat muistuttavat ajoittain Pikku Kukka -duon tunnetta tihkuvia kollaaseja.”

Juha Seitz, Ilkka-Pohjalainen, 29.8.2022

“Levyn repertuaarista erottuvat jännitettään hitaasti kasvattava Karnevaali sekä Viimeinen tango, jonka rytmit eivät johda Argentiinaan, vaan tuntuu kuin istuisi vanhassa Ladassa, sivuikkuna sopivasti auki. Ainakin orkestraaliset olennot osaavat luoda perin ristiriitaisia tunnetiloja.”

Virpi Päivinen, Soundi 7 / 22

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *