Viimeinen Tango -musiikkivideo on nyt julkistettu! // Our new music video is released today 2.9.2022!

We are happy to release Viimeinen tango -music video by Niina Johanna Lehtonen Braun! // Viimeinen tango -musiikkivideo on nyt virallisesti ulkona! Tämä on kutkuttava vesivärianimaatio on kuvataiteilija Niina Lehtonen Braunin käsialaa. Luottotaiteilijamme teki myös levynkantemme, sekä Olentojen aikaisemman Isäni -musavideon. Kappaleen hienoista lyriikoista vastaa Jari Haanperä. Soundi-lehti kirjoittaa: “Levyn repertuaarista erottuvat jännitettään hitaasti kasvattava Karnevaali sekä Viimeinen tango, jonka rytmit eivät johda Argentiinaan, vaan tuntuu kuin istuisi vanhassa Ladassa, sivuikkuna sopivasti auki.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *